Κλήρωση: 200 δώρα αγοράζοντας SWIRL σακούλες ηλεκτρικής σκούπας

Κληρώνονται 200 δώρα με την αγορά σακουλών SWIRL.

Η SWIRL ασχολείται με σακούλες για σκούπες που τα χαρακτηριστικά τους τις καθιστούν σε ηγέτη της κατηγορίας. (Υποαλλεργικές- Αντιβακτηριδιακές και οικολογικές).Οι καταναλωτές αναζητούν φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και συσκευασίες, με την ίδια ποιότητα. Η πλειοψηφία των αγοραστών προτιμούν τη πράσινη συσκευασία περισσότερο από την τρέχουσα. Η πράσινη συσκευασία επικοινωνεί καλύτερα και γίνεται κατανοητή η οικολογική ετικέτα. Επιπλέον, θεωρείται ότι υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τιμής και ποιότητας.

Αγοράζοντας ο καταναλωτής ένα πακέτο σακούλες Swirl αυτόματα μπαίνει στη κλήρωση του διαγωνισμού. «Ξύνεις και κερδίζεις»


Η διαδικασία του διαγωνισμού μας είναι εύκολη και απλή. Χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας, το tablet σας ή το κινητό σας μπορείτε εύκολα να μάθετε αν είστε εσείς ο τυχερός. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας www.kapaemporio.gr μπορείτε εύκολα να συμπληρώσετε ή να σκανάρετε τον κωδικό από το ξυστό που βρίσκεται πάνω στη συσκευασία σακούλας και να μάθετε αν έχετε κερδίσει.


Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη διαδικασία συνοπτικά:

Βήμα 1ο

Αγορά συσκευασίας MicroPor® Plus Green VCB

Βήμα 2ο

Εύρεση κωδικού στο λαχνό

Βήμα 3ο

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρίας μας www.kapaemporio.gr και σαρώστε τον QR-Code με το smartphone ή το tablet σας

Βήμα 4ο

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του καταστήματος που προμηθευτήκατε τη σακούλα σκούπας εάν έχετε κάποιον κωδικό που κερδίζει

Βήμα 5ο

Επισκεφτείτε το κατάστημα που αγοράσατε το προϊόν για τη παραλαβή του δώρου σας