Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία RakitzisClima δραστηριοποιείτε από το 2001 ως ατομική επιχείρηση με ιδρυτή και ιδιοκτήτη τον Ρακιτζή Απόστολο. Η επιχείρηση ξεκίνησε αρχικά ως εμπορική στο τμήμα των ανταλλακτικών ηλεκτρικών μικροσυσκευών, ως γραφείο μελέτης κλιματισμού, εξαερισμού και ως συνεργείο παροχής υπηρεσιών στον χώρο του κλιματισμού σχετικά με την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή οικιακών και επαγγελματικών κλιματιστικών.

Με την πάροδο του χρόνου και τη συνεχή ανοδική πορεία, τόσο σε εμπορικό επίπεδο όσο και σε υπηρεσίες παροχής, το κατάστημα αναβαθμίστηκε, ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε σε μεγαλύτερο ιδιόκτητο χώρο, προσθέτοντας το τμήμα των εμπορικών πωλήσεων κλιματισμού, εξαερισμού, θέρμανσης και καινοτόμων ενεργειακών λύσεων.

Η καθημερινή εξέλιξη της τεχνολογίας και η πρόοδος της επαγγελματικής εκπαίδευσης και γνώσεων της κοινωνίας, μας οδήγησε σε μια συνεχή ροή εκπαίδευσης και εξετάσεων τόσο του ίδιου του ιδιοκτήτη της RakitzisClima και τεχνικού αυτής όσο και του προσωπικού της, προκειμένου να αναβαθμιστούν σε επίπεδο γνώσεων και αδειών καθώς και στην απόκτηση των απαιτούμενων πιστοποιήσεων.

Η εμπειρία μας στον οικιακό και επαγγελματικό κλιματισμό σε συνάρτηση με την εξειδίκευση – στο εύρος των ψυκτικών εφαρμογών – αγγίζει μέχρι σήμερα τα 20 χρόνια, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε πανελλαδικό.

Τα 3 τελευταία χρόνια η RakitzisClima επεκτάθηκε και στις ενδοκοινοτικές συναλλαγές αυξάνοντας έτσι την εμπειρία και το κύρος της εταιρίας, με μεγαλύτερη και χαρακτηριστική συμμετοχή στην εγκατάσταση 57 συστημάτων κλιματισμού ψύξης-θέρμανσης VRV και air handling units στο παλάτι του πρωθυπουργού του Κουρδιστάν, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα τμήμα της πόλης Erbil του Ιράκ. Η συνεργασία αυτή με μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες του κόσμου ‘J&P εξωτερικού’ στιγμάτισε την εξέλιξη της εταιρίας RakitzisClima και τον οραματισμό για συμμετοχή και υποστήριξη και σε άλλα έργα του εξωτερικού.

Σημαντικότερα αξιώματα που χαρακτηρίζουν την RakitzisClima, πέραν της εγγυημένης και πιστοποιημένης εργασίας, είναι η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η ευγένεια και οι λογικές και ανταγωνιστικές τιμές ανάλογα με την ποιότητα και τον τύπο προϊόντος και εργασίας που θα επιλέξετε μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε.

Στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας αλλά και η δυνατότητα αναβάθμισης της τεχνικής υποστήριξης καθώς και η διατήρηση και ανάπτυξη άριστης σχέσης και εμπιστοσύνης τόσο με τους παλιούς όσο και με τους νέους πελάτες μας.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Ορισμένοι από αυτούς που μας προτίμησαν

Τυροκομείο Ρούσσας / Sovel A.E. / ΒΙΣ Α.Ε. / ΒΙΟΜΑΡ Α.Ε. / ΑΓΕΤ Ηρακλής / 304 ΠΕΒ / LAFARGE BETON / Hotel 12, Τσαγκαράδα / Hotel Alkyon, Σκιάθος / Hotel Roussas / Hotel Jason / Hotel Montagna Verde / Hotel Portaria / Cafe Red Nose / Cafe Entra / Internet Cafe Battlenet / Ναός Αγίου Παντελεήμονα / Ναός Παναγίας, Κατήραγας / ΙΕΚ ΟΑΕΔ

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Necessary

Advertising

Analytics

Other